CONCURS
KEUNE ROYAL COMPETITION
EDITIA 2023

Eșți un coafor pasionat și talentat în căutarea unei competiții care să îți testeze limitele și să îți ofere oportunități de carieră? Atunci acest concurs este perfect pentru ține! Venim cu o provocare pentru ține și abilitățile tale: să creezi cele mai spectaculoase coafuri și să demonstrezi telentul tãu în styling și design al părului.

Indiferent dacă îți place să creezi coafuri elegante și sofisticate sau coafuri îndrăznețe sau chiar comerciale, acest concurs este locul unde poți să te faci remarcat și să îți transformi visurile într-o carieră de succes. Alătură-te acestei cometiţii și împãrtãşeşte-ţi talentul cu lumea!

Înscrie-te acum și începe să construiești viitorul tău! Chiar tu poți fi pe scena Artistik Royal, în calitate de câștigător și premiat de geniul coafurii mondiale- Georgiy Kot!

concurs artistik royal

Antrenori

Ai nevoie de antrenament în realizarea celor mai bune lucrări pentru concurs? Poți accesa în mod gratuit antrenorii oficiali ai concursului pentru ghidare, susținere și tips & triks pentru că șansele tale să fii pe podium să crească garantat! Chiar acum te încurajăm să le soliciți ajutorul, printr-un simplu mesaj în contul lor de Facebook.
Nu uita, poți accesa un singur antrenor.

Victoria Schimbător Coordonator Proiect

CATEGORII CONCURS

Alege categoria / categoriile în care vrei să participi.

The best reel transformation

Audience Choice Award