Despre GEORGiY KOT

GEORGiY KOT

Georgiy Kot este un adevãrat fenomen al hairstyling-ului mondial fiind cunoscut și apreciat în lumea întreagă ca un geniu în arta coafurii.

De la vârsta de 14 ani, acesta a uimit o lume întreagă, câștigând într-un timp record peste 50 de medalii de aur și 300 de diplome ale concursurilor profesionale și campionatelor de profil! Kot este multiplu campion la secțiunea coafuri speciale și are în palmares titluri importante precum: Maestru International în coafuri speciale, Membru al Organizației Mondiale a coaforilor (MDC), câștigător al Marelui Premiu al primelor Jocuri Olimpice de coafură, dublu campion mondial la categoria coafurã, membru al Uniunii Ruse Designerilor.

Este mentor și formator al celor mai apreciați traineri din Romania și din întreaga lume iar teoria sa în coafurã este preluatã şi predatã la fiecare curs de specialitate, iar cei peste 2,3 milioane de followeri pe Instagram rezoneazã la unison cu viziunea sa.

Traducerea și prezentarea evenimentului este susținută de Victoria Schimbător #keuneambassador , unul dintre cei mai de success artiști antrenați în Academia Georgiy Kot.

georgiy kot
victoria-schimbator

VICTORIA SCHIMBATOR

Traducerea și prezentarea evenimentului este susținută de Victoria Schimbător #keuneambassador , unul dintre cei mai de success artiști antrenați în Academia Georgiy Kot.

KEUNE ARTISTS

În Academia sa din Soci, se desfășoară permanent proiecte de specializare în coafura de searã și numeroşi artiști-traineri sunt formaţi pe parcursul sesiunilor de antrenament. Golden Diploma este unul dintre aceste proiecte de înalt nivel care se va încheia cu un show special pentru publicul din Romania.

Andreea Sima, Corina Musat, Andreea Macovica, Cristina Mistreanu sunt câteva dintre numele care vor pregăti pentru dumneavoastră alãturi de Georgiy Kot un proiect vizual care va încheia într-o notã de gala Masterclass-ul susținut de maestru!