Regulament pentru participarea la CONCURSUL KEUNE ROYAL COMPETITION, EDITIA 2023

A. ORGANIZATOR:

Organizatorul competiției KEUNE ROYAL COMPETITION este Global Beauty Distribution S.R.L.

Date de identificare: CUI: RO34885284, J/ 40/9974/2015

Adresa: Blvd.Unirii nr 19, Bucureșți, România, telefon: 0314093322

B. CONDITII GENERALE DE PARTICIPARE:

1. Pentru înscrierea și participarea la concurs sunt necesare două poze pentru fiecare lucrare, realizate special pentru acest concurs. Imaginile realizate înainte de lansarea concursului nu vor fi acceptate.

2. Pentru realizarea look-urilor condiția primordială este folosirea exclusivă a produselor Keune (culoare și/sau styling). În cazul în care, la primirea unei cereri de participare,organizatorii concursului vor avea îndoieli cu privire la faptul că lucrarea a fost nu a fost realizată folosind produsele Keune, organizatorul poate contacta participantul pentru a confirma informațiile.

3. Publicarea pozelor de concurs în presă scrisă sau online înainte de anunțarea numelor câștigătorilor din etapa de preselecție- 2 Septembrie 2023 - reprezintă o încălcare a regulilor. Este permisă publicarea lucrărilor depuse în rețelele de socializare cu un hashtag și un overlay (insignă) special al concursului pe care îl vor putea descărca din sursă indicată de organizatori.

4. La realizarea imaginilor pentru concurs vor lucra exclusiv fotografi, make-up artișți și modele cu experienţã.

5. Câștigător poate fi doar unul - hairstylistul, numele căruia este indicat în formularul de înscriere. Lucrările realizate de o echipa de hairstylisti nu vor fi acceptate. Coafura trebuie să fie realizată doar de un hairstylist.

6. Numărul minim al membrilor echipei este de două persoane: hairstylistul și modelul. Participarea celorlalți (fotograf, make up artist), nu pot fi considerați câștigători.

7. Modelul nu va avea gene false și make-up permanent. Se acceptă că unghiile modelului să fie în culori nude sau pastelate.

8. În imagine va fi doar un model.

9. Lucrările vor fi prezentate până la data închiderii înregistrărilor în versiune electronică, fără rame și fără colaje.

10. La concurs sunt acceptate doar acele lucrări care corespund condițiilor de participare. Lucrările realizate cu încălcări a acestor reguli, nu vor fi acceptate.

11. Toți membrii echipei (hairstylistul, stilistul, modelul, fotograful, make up artistul) trebuie să aibă 18 ani împliniți în ziua realizării lucrării.

12. Categoria lucrării prezentată în concurs poate fi schimbată, în cazul în care organizatorii consideră că această are șanse mai mari de câștig.

C. ETAPELE CONCURSULUI:

Etapa 1 online - participarea este gratuită și deschisă oricărei persoane care dorește să participe și a împlinit 18 ani în ziua realizării materialelor foto. Etapa 1 se încheie la data de 27 august ora 23:59 iar câştigãtorii vor fi anunţaţi în data de 2 Septembrie ora 18:00 pe platforma de Facebook- Keune The Education.

Etapa 2 - preselecția lucrărilor este decisă de membri juriului. Aceștia vor selecta acele lucrări care au respectat temele de concurs și s-au remarcat prin măiestrie și creativitate. Concurenții care au fost selectați vor fi anunțați în mediul online, pe platforma de Facebook The Education. Fiecare concurent selectat va primi o insignă de participare și va fi invitat să își distribuie lucrarea în mediul online pentru a câștigă concursul de popularitate, începând cu dată de 2 Septembrie 2023, ora 19:00.

Etapa 3 - competiția finală. În dată de 9 octombrie, dintre concurenții selecționați în etapă 2 se vor desemna câștigătorii locului 1,2 și 3 pentru fiecare secțiune din concurs. Premiile vor fi desemnate de însuși Georgy Kot, pe scenă evenimentului Artistik Royal care va avea loc la Bucureșți, la aceeași dată.

Notă!

Participanții se pot înscrie în câteva sau la toate nominalizările. Pentru fiecare nominalizare va fi pregătită o lucrare aparte și se va realiza o inscreiere separată.

D. CATEGORIILE DE CONCURS:

1. Cinema- concurs foto
2. Natural Beauty- concurs foto
3. Demi Couture- concurs foto
4. Commercial- concurs foto
4. Reels- concurs video
5. Audience Choice Award- concurs foto cu decizie din partea publicului

E. Înscrierea la concurs:

Pentru înscrierea și participarea la concurs, etapă 1 sunt necesare 2 poze de concurs:

 • POZA 1 (before) reprezentând modelul înainte de transformare.
 • POZA 2 (after) reprezentând modelul după transformare.
  Poză 2 poate fi retușată însă nu se acceptă intervenții digitale la nivelul culorii și liniilor coafurii.
  Poză 2 (after) trebuie să fie de 300 dpi, dimensiuni între 2MB și maxim 10 MB, format A4 portret.
 • Prin participarea la această competiție concurentul este de acord că organizatorii să utilizeze imaginile de către toți dețînătorii drepturilor de autor: stilist, fotograf, model Fotografiile vor fi anonime, fără logo-uri, slogane sau branduri.

  F. Decernarea premiilor:

  Decernarea premiilor se va efectua la data de 9 Octombrie 2023, pe scena evenimentului Artistik Royal din București.

  Livrarea premiilor se va efectua personal în cadrul festivității de premiere.

  Transmiterea dreptului de primire a premiului sau cererea de a fi înlocuit premiul cu echivalentul lui în bani nu sunt acceptate.

  Organizatorii nu poartă nici o răspundere dacă participantul refuză să primească premiul ori nu are posibilitate să-l primească din motive independente de organizator.

  G. mentiuni legale:

  1. Prin participarea la această competiție concurentul confirmă acceptul că firma organizatoare să prelucreze datele și imaginile sale și a echipei implicate în realizarea lucrării sale de concurs, în accord cu normele GDPR în vigoare. Prin participarea la această competiție, participantul își oferă acceptul că imaginile transmise prin formularul de participare să fie folosite de organizatori în diverse scopuri de promovare/ marketing, dacă este cazul.

  2. Organizatorii concursului au dreptul de a transferă lucrările către o altă nominalizare dacă acestea nu se încadrează în criteriile categoriei declarate. Participantul va fi informat în timp util cu privire la schimbarea categoriei.

  3. Un concurent care încalcă regulile de depunere a cererii și de participare poate fi descalificat în orice etapă a competiției, inclusiv după anunțarea oficială a numelor câștigătorilor.